Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 29. september 2022, Kl. 18:00 til kl. 20:00
Sted Sct. Mortens Kirke, Kattebjerg 2, 4700 Næstved
Søren Fahnøe

Sct. Mortens Kirke fejrer fællesskabet

Sammen med mange andre foreninger og organisationer i Næstved, er Sct. Mortens Kirke med til arrangementerne omkring årets fællesskabsstafet, der er skabt for at støtte og og bygge bro mellem de forskellige sammenslutninger i hele kommunen. Herved er det, også for Sct. Mortens Kirke, et mål og en ambition at vise sig som deltager i det fællesskab vi alle er en del af. “Stafetten skal ses som et sendebud”, fortæller Sognepræst Søren Fahnøe, der er en af hovedkræfterne bag Sct. Mortens Kirkes deltagelse i fælleskabsstafetten. “Som et symbol på alt dét som binder os sammen.

Klokken 18.00, torsdag den 29. september får vi overleveret depechen af Bedre Psykiatri, og det fejrer vi med at byde på varm og gratis suppe til alle vore gæster, mens vi lytter til keltisk musik og hygger os sammen. Alle er hjerteligt velkomne.