Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 30. september 2022, Kl. 13:00 til kl. 17:00
Sted Sct. Mortens Kirke, Kattebjerg 2, 4700 Næstved
Anna Helleberg Kluge og Christian Wendelboe
Roeudskæring og hygge

Fredag den 30. september forbliver vi i det keltiske univers. Der er noget der tyder på, at kelterne, som er et folk, der nu om stunder hovedsageligt bor i Sydvestengland, Wales og Irland, også har befundet sig i vort område. Hvorom alting er, har vi valgt at gøre den keltiske tradition med at skære græskar lidt mere lokal og dansk. Så vi skærer roelygter ud, præcis på samme måde som kelterne gjorde det med græskar. Så alle børn er velkomne fra klokken 13.00 til 17.00, fredag den 30. september, foran Sct Mortens Kirke, Kattebjerg 2, ved cafétorvet. Der vil være kaffe til de voksne, og popcorn og saft til børnene. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.