Dato Torsdag d. 24. februar 2022, Kl. 10:30 til kl. 13:00
Sted Herlufsholm sognehus, H C Andersens Vej, 20, 4700 Næstved

Lotte Blicher Mørk: "På en måde skal vi dø. Fortællinger om livet".

Livet er ikke altid ligetil - visse ting er umulige at fikse og ordne. Uanset hvem du er, vil du uundgåeligt stå overfor livets glæder og skyggesider. Du vil i dit liv møde både liv og død, livsmod og afmagt, glæde og sorg, men ingen af disse uomgængelige livsvilkår kan trylles væk ved hjælp af en selvhjælpsbogs hurtige trin for trin-råd. Til gengæld kan vi godt tåle at møde afmagten, finde en måde at være i den og en mening med den. At være magtesløs kan skabe rum for fordybelse og selvindsigt. I bogen "På en måde skal vi dø", der blev udgivet på Forlaget Gyldendal i 2016, deler hospitalspræst Lotte Blicher Mørk sit betydelige kendskab til livet gennem en række fortællinger. Lotte Blicher Mørk har i en årrække været sygehuspræst på Rigshospitalet i København.