Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 10:30 til kl. 13:00
Sted Herlufsholm sognehus, H C Andersens Vej, 20, 4700 Næstved

Anne-Mette Gravgaard: "De syv dødssynder."

"Det gode, som jeg vil, det gør jeg ikke, men det onde, som jeg ikke vil, det gør jeg! "Jeg er næppe den eneste, der har fundet trøst ved at spejle mig i apostlen Paulus' ord til menigheden i Rom. På samme måde tror jeg også, det er med de syv dødssynder: Overmod, Gerrighed, Utugt, Misundelse, Fråseri, Vrede og Sløvhed – Selvom Luther officielt afskaffede dem ved Reformationen, oplever vi nok alle, at de såkaldte dødssynder trives fint i os, og at de er fremragende spejl for vores tanker og adfærd også i dag. Men de billeder, de viser os, kan måske også få os til at stoppe op, tænke os om og forhåbentlig moderere vores udskejelser. Foredraget vil gennemgå De 7 Dødssynders historie i billeder og givetvis vække til en velkommen debat. Kunsthistoriker og teolog Anne-Mette Gravgaard har i en årrække været præst ved Davids kirken i København.