Dato Onsdag d. 23. februar 2022, kl. 19:00
Sted Sct. Mortens Gaard, Ostenfeldtsvej 18, 4700 Næstved

- Om Roskilde Stift i 1000 år

Kaare Johannesen, historiker, forfatter, kendis og foredragsholder, en gammel næstveddreng. Derfor slår hjertet da også ekstra for den mere lokale del af den historiske formidling. Det nyder Sct. Mortens Kirke og Sogn - ja hele Roskilde Stift - godt af, når han kommer og fortæller hele historien, eller i hvert fald alt det vi kan nå, om Roskilde Stift i 1000 år - Om mennesker, Kultur og Kirke.

Foredraget er ikke et standardforedrag i Kaare Johannesens velkendte portefølje, men særligt skrevet i anledning af fejringen af Stiftets 1000-års jubilæum. Nye ord og ny viden vil være på programmet, når vi skal lytte til Kaare Johannesens spændende og morsomme beretninger om "næsten alt", lige fra bissede ærkebisper til storpolitik og "krig-på-kniven".

Arrangementet er gratis, uden tilmelding, men efter "først til mølle-princippet", så kom i god tid.